1600px-Coronaviruses_004_lores.jpg
Koronavirus sett i elektronmikroskop. Koronavirus har sitt navn fra «corona», latin for krone, som refererer til utseende på viruset som har en overflate med små tagger, som en krone. Foto: Wiki Commons/Centers for Disease Control and Prevention's Public Health Image Library
Oppdatert 8. februar 2021:

Råd til bedrifter om koronaviruset

Energi | Havn | Avfall | Andre bransjer | Brann og redning

På denne siden legger vi ut informasjon som er relevant for medlemmer av Samfunnsbedriftene.

Nedenfor følger en oversikt over hvor du kan hente oppdatert informasjon og hva Samfunnsbedriftene kan hjelpe deg med, samt en rekke svar på de vanligste spørsmålene som vi har mottatt fra dere. Til høyre finner dere en fortløpende oversikt over relevante hendelser.

Hva kan Samfunnsbedriftene hjelpe deg med?

Dersom du har ubesvarte spørsmål du ønsker å drøfte med oss, er du mer enn velkommen til å kontakte en av oss i Samfunnsbedriftene Arbeidsgiverservice. Bruk gjerne vår e-post arbeidsgiver@samfunnsbedriftene.no dersom du ønsker et skriftlig svar.

Samfunnsbedriftene Arbeidsgiverservice betjener medlemmene med råd og veiledning innenfor de fleste tariff- og arbeidsgiverspørsmål. Ordinær bruk av våre tjenester er inkludert i medlemskapet. Saker som krever lengre behandlingstid, blir fakturert etter avtale.

Hvor får jeg oppdatert informasjon?

Klikk her for å finne spørsmål og svar om korona og arbeidslivet


Hva om jeg har flere spørsmål?

Ta kontakt med oss!