Stefan Stefancik Unsplash
Kraftbransjen kan være et fristende mål for datasnoker med uærlige eller onde hensikter. (Foto: Štefan Štefančík / Unsplash)
Datasikkerhet og digitale møter

Har du datasikret møtene?

Energi

Med hjemmekontor og digitale møter, hvor trygge er vi mot hacking og sporing fra uvedkommende? På et lunsj-webinar i vår regi den 13. januar vil eksperter fra Datatilsynet snakke om datasikkerhet og digitale møter.

Kraftbransjen har høy beredskap for å sikre informasjon og tilgang til kritisk infrastruktur. Men med en ny hverdag bestående av hjemmekontor og digitale møter: Hvordan kan vi forebygge hacking og sporing fra uvedkommende ved bruk av daglige, digitale hjelpemidler?

Kraftbransjen leverer tjenester som er kritiske for driften av hele samfunnet. Hvordan kan vi redusere risikoen og minimere konsekvensene dersom uvedkommende får tilgang til konfidensiell informasjon gjennom våre interne og eksterne digitale kommunikasjonsveier? 

Samfunnsbedriftene Energi inviterer til webinar der juridisk rådgiver Guro Fiskvik Åsbø og teknolog Atle Årnes fra Datatilsynet tar opp aktuelle problemstillinger og løsninger på høyaktuelle tema.

 

WEBINARET ER GRATIS.

MELD DEG PÅ