TIBBER Edgeir Vårdal Aksnes.jpg
KS Bedrift møtte Edgeir Vårdal Aksnes på ENOVA-konferansen tidligere i år. Foto: Jill Johannessen

«Strømmens Spotify» til Bedriftenes Møteplass 2018

Energi

I 2016 skrev Dagens Næringsliv at Tibber har gjort «sjokkentré» i strømbransjen. Petter Stordalen har sagt han kunne kjøpt bruktbil av Tibber-sjef Edgeir Vårdal Aksnes. 18. april entrer han scenen på Bedriftenes Møteplass 2018.

Førde-selskapet vant i 2016 Petter Stordalens startup-konkurranse og ble kåret til beste oppstartselskap i kamp med 1300 andre deltakere. Tibber, som ble dannet mot slutten av 2015, kapret nesten 10.000 kunder på under ett år, og har ambisjoner om å nå 40.000 kunder i løpet av 2019.

Selskapet tilbyr en tjeneste som er blitt kalt en «Spotify for strøm». Selskapet har også lansert et «virtuelt batteri».

«Energisektoren er egentlig bare en variant av finanssektoren. Den har alle karakteristikkene på noe som er klart for å bli utfordret: 99 prosent av spillerne er over 100 år gamle og opererer etter gamle mønstre», uttalte Vårdal Aksnes i et intervju med Dagens Næringsliv i fjor.

På energisesjonen under Bedriftenes Møteplass 2018 får du altså møte sjefen i et oppstartselskap i rask vekst, og som har klare tanker om fremtidens kraftbransje.

Engasjeres eller kanskje provoseres du? Vårdal Aksnes vekker i alle fall vår nysgjerrighet. Meld deg på i dag!

Les mer om Bedriftenes Møteplass 2018