Cecilie Og Nakstad
Nils Kristian Nakstad, leder for strømnettutvalget og Cecilie Bjelland, direktør for Samfunnsbedriftene energi. Foto: Enova / Jill Johannessen
Strømnettutvalget

Svarene fra Strømnettutvalget - presentert av Nils Kristian Nakstad

Energi

Strømnettutvalget leverer sin rapport 14. juni. Dagen etter får Samfunnsbedriftene Energi besøk av utvalgets leder, Nils Kristian Nakstad. Han vil presentere den rykende ferske rapporten.

Tid og dato: 15.juni, kl.0900-1000  

Sted: Webinar

MELD DEG PÅ

Strømnettutvalget leverer sin utredning 14. juni

Strømnettutvalget ble oppnevnt 11. juni 2021, for å se på videre utvikling for strømnettet i Norge. Utvalgets mandat fikk i oppgave å se nærmere på tre ting:

  1. Tiltak for å redusere tiden det tar å utvikle og konsesjonsbehandle nye nettanlegg
  2. Prinsipper for å ivareta en samfunnsøkonomisk utvikling av strømnettet i en tid med stor usikkerhet ved forbruksutviklingen
  3. Mulige forbedringer i systemet med tilknytningsplikt 

Det stilles store forventinger til fremtidens strømnettet. Det er derfor knyttet stor spenning til hva utvalget legger fram i sin rapport den 14. juni. På vegne av våre medlemmer har Samfunnsbedriftene Energi levert innspill til utvalget i flere runder for å få bedret strømnettet og prosesser rundt utbygging. Les vårt siste høringsinnspill her.

Presentasjon for Samfunnsbedriftene Energi

Dagen etter strømnettutvalget presenterer sin utredning, kommer Nils Kristian Nakstad, lederen for strømnettutvalget for å presentere rapporten for oss.

Samfunnsbedriftene Energi er derfor glade for å invitere våre medlemmer og andre til et unikt webinar, hvor vi kanskje får svarene for strømnettets fremtid. Etter presentasjonen til Nakstad, blir det en diskusjon ledet av Cecilie Bjeland, direktør for Samfunnsbedriftene Energi. Hun får selskap av Ole Petter Pedersen, ansvarlig redaktør for bransjemediet Europower og presentatør Nils Kristian Nakstad

Bli med oss og få svarene fra rapporten den 15.juni når Samfunnsbedriftene Energi tar deg igjennom utvalgets rykende ferske rapport og debatterer funnene.

Meld deg på webinaret HER.