Datagull Foto Joshua Gresham Unsplash For Nett (2)
Svært mange bedrifter sitter på ulike datasett som med et nytt blikk kan bidra til å skape store verdier. (Illustrasjonsbilde. Foto: Joshua Gresham / Unsplash).
Lær å skape verdier av data

Oppdag hvorfor data er bedriftens nye gull

Energi | Havn | Avfall | Andre bransjer | Brann og redning

Vår tids beste bedrifter skaper store verdier av data. Den 25. november kan du begynne å lære hvordan dere med enkle grep kan skape verdier for bedriften, for innbyggerne og for næringslivet.

Den 25. november holdes den første av den nye serien på fem «læringsreiser» som skal høyne medlemsbedriftenes digitale kompetanse. Kursene holdes av anerkjente DigitalNorway og er gratis for medlemmer av Samfunnsbedriftene.

- Jeg selv var med på alle de første fem kursene. Og jeg sitter igjen med et veldig godt utbytte, sier administrerende direktør Øivind Brevik i Samfunnsbedriftene.

Han påpeker at man ikke trenger å ha vært med på tidligere læringsreiser for å ha utbytte av den nye serien som nå skal starte opp: «Fra data til verdi». 

- Dette blir kjempenyttig for alle - både daglige ledere, andre i administrasjonen og tjenesteutviklere. Her lærer man hvordan den enkelte bedrift kan utnytte det man sitter med av data. Det skaper verdier for bedriftens økonomi, for innbyggerne og for næringslivet.

«Fra data til verdi» blir den andre av fire skreddersydde læringsreiser som Samfunnsbedriftene tilbyr i samarbeid med DigitalNorway. - Vi vet at styrket digital kompetanse er etterspurt fra mange av våre medlemmer, sier Brevik.

- Les mer om dette nye tilbudet til våre medlemmer

En stund etter at «Fra data til verdi» er avholdt, er det tid for den tredje serien med læringsreiser i digital kompetanse. Denne vil ta for seg omstilling og ledelse, og trolig starte opp i uke 5.

MELD DEG PÅ