Årshjul Foto Erlend Ekseth Unsplash For Nett Speilvendt
Årshjulet gir deg oversikten over møteplassene og kursene som Samfunnsbedriftene arrangerer i 2022. (Foto: Erlend Ekseth / Unsplash)
Møteplasser og kurs i 2022

Samfunnsbedriftenes årshjul: Hva skjer i 2022?

Andre bransjer

Årshjulet gir deg overblikket over alt det spennende vi har i kjømda. Vi satser på at 2022 blir et bra år for å lære, la seg inspirere, utveksle erfaringer og ha det hyggelig sammen.

I 2022 skal vi ta igjen mye av det vi tapte under «koronatiden». Vi skal tilby våre medlemmer et knallbra opplegg med møtesteder, kurs, seminarer og webinarer.

De to siste årene har vist oss hvor viktig det er å treffes ansikt til ansikt. Samvær kan motivere, inspirere og skape livsglede. Derfor legger vi opp til en rekke fysiske møter i år.

Vi tar også med oss lærdom fra denne tiden og gjennomfører flere webinarer. Når det gjøres rett, er digitale opplegg effektive og smidige. Og de er alltid miljøvennlige.

Klikk for å se Samfunnsbedriftenes årshjul. (OBS: Klikker du på et kalenderikon, kommer du inn i kalenderen vår. Enkelte av tilstelningene er under utarbeidelse og blir satt inn i kalenderen fortløpende).