Valencia Foto Bybbisch94, Christian Gebhardt For Nett
Den europeiske havneorganisasjonen ESPO skal avholde sitt årsmøte for 2022 i havnebyen Valencia i Spania (bildet). (Foto: Bybbisch94, Christian Gebhardt)
ESPOs årskonferanse i Valencia 2.-3. juni

Havnenes stilling i Europa skal styrkes

Havn

Den europeiske havneorganisasjonen ESPO inviterer til årskonferanse i Valencia 2.-3. juni. Hovedtema er behovet for å styrke havnenes stilling og rolle for å skape bærekraftig vekst i Europa.

- Konferansene til ESPO holder høyt faglig nivå og er viktige arenaer for erfaringsutveksling, sier fagdirektør Arnt-Einar Litsheim i Norske Havner.

- Et sentralt spørsmål på årets konferanse er hvordan havnene skal forberede seg på morgendagens krav, og hvilken rolle vil havnene spille i fremtidens transportsystem.

Sist ESPO arrangerte fysisk konferanse var i 2019. Konferansen i Oslo 2020 ble avlyst på grunn av pandemien. I 2021 valgte ESPO å gjennomføre en stafett (regatta) over tre dager som involverte havnene Valencia, Bremen og Oslo.

For mer informasjon om konferansen, påmelding og så videre, se vedlagte link. Har dere spørsmål knyttet til dette, så ta kontakt med Arnt-Einar Litsheim.