Haugesundkonferansen Foto Gunnar Breistein Unsplash For Nett Speilvendt
Den 31. januar til 1. februar samler det maritime miljøet seg i Haugesund. Her ser vi byen fra sjøen på 17. mai. (Foto: Gunnar Breistein / Unsplash)
Sjøfarts-Norge samles 31. januar til 1. februar

-Havner bør dra på Haugesundkonferansen 2023

Havn

- Havnene hører naturlig med når det maritime miljøet samler seg i Haugesund den 31. januar til 1. februar, sier fagdirektør Arnt-Einar Litsheim i Norske Havner.

- Havnen er navet for mange samfunn langs kysten vår. Derfor anbefaler vi å ta turen til Haugesund og få med seg en hyggelig samling med et svært aktuelt og matnyttig program.

- Dette er en arena for å drøfte de store spørsmålene for hele det maritime miljøet.

På vegne av Norske Havner sitter Litsheim i konferansens programkomité. Haugesundkonferansen har utviklet seg til å bli den toneangivende maritime konferansen i Norge.

Sjøfart 2.0

Målet er å samle alle i miljøet. I tillegg til havner, møter bedrifter, forskningsmiljøer, studenter, rederier, tjenesteleverandører samt politiske beslutningstagere.

- Både vår historie og vår fremtid er nært knyttet til havet. Og det satses bevisst på å fremme Norges maritime posisjon også i den digitale tidsalder, sier Litsheim.

Praktisk info

Konferanseavgift 2022 er kr 5.800,- eks. mva. I konferanseavgiften er inkludert oppførte lunsjer og middag. Konferanseavgiften er eksklusiv hotellopphold.

Overnatting på Quality Hotel Maritim bestilles via eget påmeldingsskjema.

LES MER OG MELD DEG PÅ