Truck laster skip
Årskonferanse og årsmøte

Norske Havners årsmøte 2022

Havn

Norske Havner inviterer deg som medlem til årsmøte og årskonferanse 13.-14. juni på ærverdige Hotel Bristol i Oslo. Du vil også bli kjent med havna fra sjøsiden.

Årskonferansen i Samfunnsbedriftene åpner med lunsj 13. juni klokka 11.00, og runder av dagens faglige program klokka 16.00.

Årsmøtet i Norske Havner avholdes 14. juni klokken 09.00. Etter årsmøtet blir det eget fagprogram for havnene med blant annet organisering av havner på agendaen.

Omvisning og nullutslipp

Oslo Havn KF inviterer «havnefolket» til en omvisningsrunde i havna den 14. juni. Dette vil skje fra sjøsiden og vil ha en varighet på om lag 2 timer. Hensikten med omvisningen er å få et inntrykk av den transformasjonsprosessen som havna har vært gjennom de siste tiårene, samt få innblikk i de planene havna har for å bli en lav- og nullutslippshavn.

Programmet for årskonferansen den 13. juni er fortsatt under utarbeidelse. Men vi kan røpe at avgått sentralbanksjef Øystein Olsen kommer for snakke litt om tillit til ansatte.

Hjerneforsker Ole Petter Hjelle og dosent og profilert samfunnsdebattant Elin Ørjasæter skal snakke om hvordan omverdenen oppfatter deg som leder, og hvordan du blir en tydelig leder ved håndtering av arbeidskonflikter.

 

MELD DEG PÅ

Ved spørsmål ta kontakt med Marina Djoric enten på telefon 944 85 039 eller epost.