Foto Jim Beaudoin Unsplash
I 2020 avholdes Transport & Logistikk digitalt. (Foto: Jim Beaudoin / Unsplash)

Transport & Logistikk 2020 blir kun digitalt

Havn

- Årets konferanse blir kun avviklet som digital konferanse. Vi arbeider nå med et godt digitalt program som er klart i løpet av kort tid, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise.

- Et slikt digitalt program vil inneholde også flere havnespor, sier fagdirektør Arnt-Einar Litsheim i Norske Havner.

De siste ukene har smittetallene økt både i Norge, Norden og mange europeiske land. Regjeringen ga fredag 7. august 2020 klare signaler om at de ventede oppmykningene av smittevernreglene ikke vil skje i denne omgang, og begrensningen i antall deltakere på offentlige arrangementer.

Det har tidligere vært en forventning om at arrangementer med inntil 500 deltakere vil kunne gjennomføres. Slik blir det dessverre ikke i år.

- Styret for Transport & Logistikk har bestemt at vi avlyser den fysiske delen av Transport & Logistikk 2020, som skulle gjennomføres den 19. og 20. oktober. Vi arrangerer nå en digital konferanse, forteller Jo Eirik Frøise, prosjektleder for Transport & Logistikk.

- Selv om mange hadde gledet seg til å treffe nye og gamle kollegaer på Gardermoen, må vi nå se på dette som en mulighet til å skape en ny digital møteplass som er den nye normalen, legger han til.

 -Å være næringens største og viktigste møteplass forplikter oss som arrangører, sosial er utstillingen og festmiddagen en møteplass er minst like viktig som det faglige. Det å arrangere Transport & Logistikk «halvveis», uten å ivareta denne møteplassen mener arrangøren er uheldig.

- Hensynet til helse vil alltid gå foran. En digital konferanse vil være en erstatning i år, og vi vil satse på å få et program som dekker mange områder innen vår næring. Vi har allerede vært i kontakt med mange av de faglig gode foredragsholdere som vil delta, sier Frøise.

- Vi kommer selvfølgelig til å jobbe mot et enda bedre arrangement og utstilling i 2021. Pandemien har i år satt en stopper for både konferansedeltagere og utstillere som har gledet seg til å treffes på Gardermoen. Men jeg vet at dere har forståelse for dette og håper mange vil også slutte opp den digitale konferansen, avslutter Frøise.

Program og påmelding for den digitale Transport & Logistikk 2020 vil foreligge i løpet av kort tid.