Søk

Nyt sommeren!

Energi-teamet ønsker alle en god sommer

|
Publisert:
24. juni 2024

Et halvår fylt av medlemsbesøk, fagsamlinger og møtevirksomhet er tilbakelagt. Vi avrundet med en flott årskonferanse der vi feiret Samfunnsbedriftenes 10-års jubileum som uavhengig organisasjon.

Det var en stor opplevelse under årskonferansen å få være med på å løfte blikket og tenke sammen om hva som skal til for å nå de målene verden skal nå før 2030. For det var sterke påminnelser fra forsvarssjefen om hvilken betydning våre bedrifter har for den totale forsvarsevnen i landet vårt.
På dag to av årskonferansen holdt Harald Eia et overbevisende innlegg om hvor mye gode tjenester har å si for den totale tilliten i samfunnet. Det kan være lett å glemme i hverdagen. Det er et stort ansvar som ligger på skuldrene til våre bedrifter.

Flere møter

Før vi tar sommerferie i administrasjonen, skal vi gjennomføre et møte med RME for å diskutere utfordringene med dagens regulering. Hvorfor når vi ikke målene med dagens system? Det går sakte, men vår opplevelse er at vi når frem, sakte, men sikkert. Flere og flere ser at det er behov for å gjøre endringer slik at selskapene kan bruke tiden på å planlegge og bygge nett, ikke løpe etter modellen for å finne smutthull.
Vi på energiteamet takker for alle gode samtaler, teams-møter, forums-samlinger, medlemsbesøk og andre treff gjennom dette halvåret. Vi klarer ikke å gjøre jobben uten at dere gjør oss gode. Derfor setter vi veldig pris på at dere bruker tid i våre fora, og vi håper dere også har god nytte av det.
Som alltid tar vi gjerne i mot forslag til saker, temaer eller annet dere mener vi bør ta opp eller jobbe med. Vi er her for dere.
Riktig god sommer til alle sammen!
Hilsen Truls og energi-teamet

Les mer om

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev for å motta siste nytt om politikk, arbeidsliv, juss og møteplasser.
© 2022 Samfunnsbedriftene.
Fakturaadresse
EHF:
Samfunnsbedriftene er registrert i ELMA-registeret med organisasjonsnummer 912868222.
Vi ønsker fortrinnsvis å motta fakturaer i EHF-format.
Dersom dette ikke er mulig, benyttes e-post til følgende adresse: samfb@faktura.poweroffice.net
Besøksadresse
Haakon VIIs gate 9
0161 Oslo
Postadresse
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo
Org.nr 912868222
E-postadresse
post@samfunnsbedriftene.no
Sosialemedier
Linkedin
Gå til toppen
Personvern