Søk

Avfall og ressurs: Nettverkssamling om krisepsykologi, Revac-besøk og nettverking.

Styrk avfallsberedskapen – bli med på nettverkssamling

4 mennesker står rundt et bord med bilder av gjenvinningsstasjon og gjennomfører table-top øvelser
Nettverkssamling med erfaringsdeling, nettverking og faglig påfyll.
|
Publisert:
30. mai 2024

«Veiforbindelsen forsvant med flommen og nå kommer ikke brannvesenet frem til anlegget som står i fyr og flamme.» Bli med på samling i Nettverk for avfallsberedskap i Tønsberg 23.-24. september.

Meld deg på Nettverk for Avfallsberedskap i Tønsberg 23.-24. september
Innledningen i denne artikkelen, om flom og brann, maler et bilde av katastrofen. Det er den vi skal unngå. Det er gode risikoverderinger, riktig utstyr, gode rutiner og øvelser som er oppskriften på et godt industrivern. Men noen ganger skjer alvorlige hendelser.
På samlingen i Tønsberg får vi med oss major dr. Haakon G. Engen, cand. psychol. fra institutt for militærpsykiatri og stressmestring (IMPS). Han jobber til daglig med stressmestring ved kriser, katastrofer og alvorlige hendelser – nasjonalt og internasjonalt. 

Nettverk for avfallsberedskap

Tidligere het nettverket «brann i avfall». Det skal fortsatt være et sentralt tema for nettverket. I tillegg vil nettverket omfatte øvrige risiki knyttet til beredskap for avfallsbedriftene: Driftsstans på grunn av brann, naturskader, streik, cyperangrep, eller hva det kan være, er eksempel på temaer som kommer inn i nettverket – i tillegg til brannsikring, slokkeutstyr og øvelser.

Lære av andre og hverandre

I nettverkene hos Samfunnsbedriftene Avfall og ressurs gis det rom for å lære av hverandre. Det er en god møteplass for å møte kolleger som har samme ansvar og oppgaver – rundt i landet.
Denne gangen får vi i tillegg besøke Revac for å lære av deres arbeid med industrivern. Og vi får høre fra Vestfold Interkommunale Brann og Redning, som måtte håndtere den store Revac-brannen i 2018. Esso Slagentangen vil fortelle hvordan en stor aktør jobber med risikovurdering og forebygging i en bransje med nulltoleranse for ulykker.

Du er med når temaet passer deg

Nettverkene i Samfunnsbedriftene Avfall og ressurs er åpne for alle ansatte i medlemsbedriftene/-kommunene.
Man melder seg på de webinarene og samlingene man selv ønsker, og alle som vil kan være med i Teams-gruppen der man kan ha dialog og der du finner presentasjoner og rapporter, uansett om du har vært med på tidligere samlinger, eller ikke. Hvordan blir du med? Send epost, så legger vi deg inn.

Praktisk informasjon

Det er begrenset antall plasser til samlingen i Tønsberg, og du kan melde deg på nå. Programmet er i det store og hele klart, men det er fremdeles noe under planlegging.
Samlingen begynner mandag 23. september med felles avreise i buss til Revac fra Quality Hotel Tønsberg kl. 11.30 og avsluttes med lunsj samme sted tirsdag 24. september kl. 12.30.
Du booker og betaler hotell selv. Vi har holdt av rom på Hotel Quality Tønsberg frem til 23. august Bruk denne lenken.

Les mer om

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev for å motta siste nytt om politikk, arbeidsliv, juss og møteplasser.
© 2022 Samfunnsbedriftene.
Fakturaadresse
EHF:
Samfunnsbedriftene er registrert i ELMA-registeret med organisasjonsnummer 912868222.
Vi ønsker fortrinnsvis å motta fakturaer i EHF-format.
Dersom dette ikke er mulig, benyttes e-post til følgende adresse: samfb@faktura.poweroffice.net
Besøksadresse
Haakon VIIs gate 9
0161 Oslo
Postadresse
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo
Org.nr 912868222
E-postadresse
post@samfunnsbedriftene.no
Gå til toppen
Personvern