Fellesbilde.jpg
Omvisning på den nye bulkterminalen til Karmsund Havn

Fagsamling 2016: digitalisering og miljø

Arrangementer • Havn

«Transportsektoren står overfor et paradigme-skifte, og de valgene vi tar i dag skal være med oss fram til 2050 og videre. Vi kan ikke bare vente og tro at dagens utfordringer går over» sa Magnus Hodnefjell fra Risavika Havn på fagsamling for havneansatte i Haugesund 22.-23. september.

KS Bedrift Havn og Karmsund havn inviterte havneansatte til fagsamling i Haugesund 22.-23. september. 40 deltakere fikk høre spennende foredrag fra blant annet NCL, Sjøfartsdirektoratet, Stavanger Havn, Posten, Vareeierforum og flere andre innlegg viste at digitalisering kommer til å spille en viktig rolle i havnenes hverdag fremover, i takt med økte krav til både miljøvennlige og effektive operasjoner.

Deltakerne fikk også en god omvisning av Karmsund Havn IKS sine havneområder, og vi så blant annet den nye bulkterminalen som ble åpnet i februar i år.

KS Bedrift Havn takker for en flott samling og for alle bidrag fra foredragsholdere og deltakere. En stor takk til Tore Gautesen og hans kollegaer i Karmsund havn, som var vertskap denne gangen.

Foredragene finner dere under: