Når ansatte ikke presterer

Når ansatte ikke presterer

Hvordan skal arbeidsgiver følge opp og håndtere arbeidstakere som underpresterer i stillingen? På webinaret den 30. september får du lære mer av advokatfullmektig Nora Birgitte Kalvatn og daglig leder, gründer og forfatter Runar Heggen.

Dessverre yter ikke alle ansatte godt nok på jobb. Noen presterer langt under det som kan forventes. Da dukker det opp noen problemstillinger: Hvordan bør man som arbeidsgiver gå frem? Når foreligger det saklig grunn til oppsigelse?

Ifølge gjeldende rett kreves det at arbeidsgiver foretar en balansert saksbehandling av arbeidstakerens ytelse, og målet med denne oppfølgingen skal være å få arbeidstaker til å fungere i stillingen. Samtidig stiller vi spørsmålet: Når er det nok?

Nora Birgitte Kalvatn er advokatfullmektig i Samfunnsbedriftene og gir medlemmene juridisk hjelp og rådgivning innenfor arbeidsgiverspørsmål. Hun har lang erfaring innen arbeidsrett.

Som daglig leder i Teamwork AS er Runar Heggen en av Skandinavias ledende eksperter innen medarbeiderskap. Den etterspurte foredragsholderen kjenner godt til den skandinaviske ledelsesmodellen.

Runar er dessuten CEO i Podium AS, et selskap han selv har bygget opp. I tillegg til å ha to års toppledererfaring har han blant annet vært medforfatter av «Medarbeiderskap – Hva som får folk til å ta ansvar og vise initiativ» sammen med Johan Velten og professor Stefan Tengblad.

Program

Kl. 10:00

Del 1: Samfunnsbedriftene v/ Arbeidsgiverservice, advokatfullmektig Nora Birgitte Kalvatn (55 min.)

5. min pause

Kl. 11:00

Del 2: Runar Heggen, daglig leder Teamwork AS og administrerende direktør Podium AS (45 min.)

15 min. oppsummering 

 

Pris: kr. 1500 per deltaker per kurs (medlemspris).

Pris for ikke-medlemmer: kr. 2000,- per deltaker per kurs.

 

Meld deg på ved å klikke på den blå boksen oppe til høyre.

 

Bilde: Nora Birgitte Kalvatn (foto: Jill Johannessen) og Runar Heggen (foto: Natalia Pipkina / Pippifoto)