“Industrivern og brann i avfall” - webinar og workshop om utstyr og rutiner

“Industrivern og brann i avfall” - webinar og workshop om utstyr og rutiner

Hvilket utstyr skal du velge? Farlig avfall, papir og matavfall har ulik brannrisiko. Hva kan bygget i seg selv avhjelpe? Vi har 4 øvelser i året - er det nok? Hva?? Får vi ikke forsikret anlegget?

Velkommen til webinar og digital workshop om brannvern på avfallsanlegg! 

Mål: Gjøre medlemmene i Samfunnsbedriftene Avfall og ressurs bedre rustet til å velge riktige tiltak for brannvern på egne anlegg.

Målgruppe: Fra avfallsbedrifter: daglig ledere, driftsledere, HMS-ansvarlige, plan- og utviklingsansvarlige, samt ansatte i forebygging innen brann og redning. ​

Dette får du:

En knapp times webinar som du ser når det passer deg - FØR - workshopen. Du får tilsendt lenke i god tid. Her de som fører tilsyn som forteller hvordan du får et godt industrivern. Vi drar ut til RfDs nye omlastingsstasjon "Kilden" og ser hvilke løsninger de har valgt, før vi hører fra Heggstadmoen og om TRV-gruppens høyteknologiske brannvern. Vi lærer fra leverandører og forsikringsbransjen.

Medvirkende: Ifs Sikkerhetssenter, TRV-gruppen, Renovasjonsselskapet for Drammensregionen, Lindum, AVK, Onsite Security, Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon, Søderberg & partners og Samfunnsbedriftene.

Digital workshop tor. 5. november kl. 9-10

Innledning fra Tove Mette Hjelen, HMS- og kvalitetssjef på Lindum. Mange avfallsanlegg må velge riktig utstyr og utvikle gode rutiner. Lindum hjelper oss i gang ved å fortelle om sine vurderinger. I workshopen vil flere av aktørene fra webinaret delta i diskusjon og svare på spørsmål. Ingen spørsmål er for små, eller for store. 

Klikk her og send inn spørsmål på forhånd, om du vil.

Vi forutsetter at alle deltakere har sett webinaret før workshopen.

Pris: kr 1500,- (medlemspris) kr 2000,- (ikke-medlemmer)

Plattform: Webinaret kan sees i nettleser, workshop er på Zoom.

Påmeldingsfrist: 3. november kl. 13.