Norges kraftbransje i framtiden – Sterkestes rett eller plass til alle?

Foto: iStockPhoto

Energiselskapene er i kjernen av den grønne omstillingen. Vil de små og mellomstore holde stand i en endringstid? Den 5. oktober får du gode råd til veien videre av eksperter og aktører som sitter tett på endringsprosessene.

Målgruppen for seminaret er daglig ledere, styreledere og lokalpolitikere. Alle er velkomne tirsdag 5. oktober. Seminaret er gratis for våre medlemmer! 

Klikk her for å se programmet

Energibransjen er i stor endring og fornybar kraft til elektrifisering spiller en nøkkelrolle i den grønne omstillingen. Samtidig utfordres kraftbransjen. Rammevilkårene skjerpes når EU-regelverket for selskapsmessig og funksjonelt skille nå er innført.

I tillegg kommer en stadig sterkere standardisering og benchmarking av inntektsrammemodellen. Dette kan utfordre rasjonell og kostnadseffektiv drift for mindre og mellomstore virksomheter.

Kompetent personell har alltid vært sentralt for bransjen. Konkurransen om attraktiv arbeidskraft blir ikke mindre med digitalisering og skjerpet IKT-sikkerhet på agendaen.

Ser vi mulighetene?

Bransjen ser utfordringene – men ser vi også mulighetene og alternativene som dette åpner opp for? En ting er sikkert: Ingen virksomhet står alene med tanker om strukturendringer, salg eller sammenslåinger.

Tirsdag 5. oktober inviterer Samfunnsbedriftene Energi til seminar sentralt i Oslo med dette som tema. Her vil du møte sentrale aktører som vil dele egne tanker og erfaringer om de endringsprosesser som bransjen står i.

Seminaret arrangeres fysisk på Gamle Logen kl. 10.00 – 16.00. Seminarbilletten inkluderer også middag om kvelden for de som ønsker det.

Alt skjer selvsagt i samsvar med de til enhver tid gjeldende smittevernråd, herunder forsvarlig deltakerantall.

Praktisk:

Tid: Tirsdag 5. oktober 2021 kl. 10.00 – 16.00

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Pris medlemmer: Seminar og middag er gratis for medlemmer av Samfunnsbedriftene
Pris ikke-medlemmer: 1.500 kroner

Hotell: Gamle Logen har et samarbeid med Clarion Collection Hotel Bastion, som gir rabatterte priser. Ved prisforespørsel/booking å oppgi Gamle Logen som referansenavn, og ta direkte kontakt med resepsjonen på telefon 22 47 77 00. Hotellets adresse: Skippergaten 7, 0152 Oslo. Mer informasjon på www.hotelbastion.no

Du kan reservere din plass etter «førstemann til mølla-prinsippet» til seminar og/eller middag.

Klikk her for å se programmet

(Foto: iStock)