Er havnen din god nok på innkjøp?

Er havnen din god nok på innkjøp?

På vårt gratis frokostmøte den 28. september får du høre Arne Sivertsen og Catharina Torp fra Inventura snakke om mulighetene i regelverket og hvilke verktøy dere kan bruke for å sikre mer bærekraftige anskaffelser.

Hvordan sikre gode innkjøp og samtidig ivareta bærekraft? Dette er spørsmålet vi stiller når Norske Havner og Samfunnsbedriftene inviterer til digitalt frokostmøte om offentlige anskaffelser i havnesektoren tirsdag 28. september fra klokken 08:30-09:15.

Offentlige anskaffelser kan oppleves som utfordrende. Likevel trenger ikke det være til hinder for å gjennomføre gode, bærekraftige anskaffelser.

Arne Sivertsen er partner i Inventura og har lang erfaring med anskaffelser innenfor samferdsel og offentlig infrastruktur. Sivertsen vil gå igjennom tips og triks for å kunne utnytte mulighetsrommet som regelverket åpner for.

Catharina Torp er rådgiver i Inventura og har erfaring med arbeid for bærekraftig utvikling og bred kompetanse innen miljøøkonomi. Torp vil presentere gode verktøy for mer bærekraftige anskaffelser.

Pris: Gratis

Meld deg på ved å klikke på den blå boksen oppe til høyre.