Konferanse
Vis hele kalenderen

Havnelederforum 2022

Havnelederforum 2022

Espen Barth Eide og Erna Solberg er blant dem du får møte på Havnelederforum 2022. Den 18.-19. januar samler vi alle havnelederne på Clarion Hotel Bjørvika i Oslo. Meld deg på i dag!

- Det er mye som har skjedd siden sist vi fikk arrangert havnelederforum, så dette anbefaler jeg alle å få med seg, sier direktør Kjell-Olav Gammelsæter i Norske Havner.

På grunn av korona ble det ikke arrangert noe Havnelederforum i 2021. Men nå er planleggingen for et nytt havnelederforum i full gang og det er mulig å melde seg på.

- Vi har fått bekreftet at både klima- og miljøvernminister Espen Barth Eide og tidligere statsminister Erna Solberg kommer. I tillegg har vi mange andre spennende temaer og innledere på gang.

Noen viktige stikkord for samlingen er: ny regjering og hvordan det vil påvirke havnene og sjøtransporten. Og hvor går verden rundt oss og hvilke krav og forventninger vil det sette til havnene?

Vi skal også se på endringer i markedene og vi tar sikte på å lansere en analyse som tar pulsen på havnene sin utvikling. Slik håper vi at dette havnelederforumet også blir et større politisk verksted.

- Vi har heller ikke glemt det sosiale aspektet. Er det noe koronaen har vist oss så er det viktigheten av å møtes å snakke sammen, «face to face», som det heter på nynorsk. Så jeg håper så mange som mulig setter av tiden i kalenderen og melder seg på, avslutter Gammelsæter.

Målgruppe: Øverste administrative leder i havnene. I tillegg kan administrative leder ta med 1-2 fra ledergruppen.

Pris: 6500,- kroner. (Inkuderer lunsj og middag den 18. og lunsj den 19.)

Meld deg på i den blå boksen oppe til høyre.

Hotel: For å booke rom på Clarion Hotel Bjørvika, send mail til sales.cl.oslo@choice.no med referansenummer 1148GR004841


(Foto av Espen Barth Eide: Bernt Sønvisen / Arbeiderpartiet. Foto av Erna Solberg: Hans Kristian Thorbjørnsen / Høyre)