Konferanse
Vis hele kalenderen

Havnelederforum 2022

Havnelederforum 2022

Vi satser på å samle alle havnelederne den 4.-5. april for Havnelederforum 2022 på Clarion Hotel Bjørvika i Oslo.

- Vi måtte som kjent avlyse Havnelederforum i januar i år. Men nå har vi inngått ny avtale med hotellet om å avholde konferansen 4.-5. april, sier direktør Kjell-Olav Gammelsæter i Norske Havner.

- Så får vi krysse fingrene for at pandemien til da har roet seg tilstrekkelig til at vi får møtes. Vi har god dialog med innlederne vi hadde avtale med, og håper de fleste vil kunne delta i april også. Men noen justeringer kan det nok bli.  

- Det er mye som har skjedd siden sist vi fikk arrangert Havnelederforum, så dette anbefaler jeg alle å få med seg. Vi håper å se mange av dere som mulig, sier direktør Kjell-Olav Gammelsæter i Norske Havner.

Spennende og matnyttig

På grunn av korona ble det ikke arrangert noe Havnelederforum i 2021. Men planleggingen er nå i full gang. Målet er at dette havnelederforumet også blir et større politisk verksted. Noen stikkord for årets samling er:

  • Hvordan vil ny regjering påvirke havnene og sjøtransporten?
  • Hvor går verden rundt oss og hvilke krav og forventninger vil det sette til havnene?
  • Vi ser på endringer i markedene og tar sikte på å lansere en analyse som tar pulsen på havnenes utvikling.

- Vi har heller ikke glemt det sosiale aspektet. Er det noe koronaen har vist oss så er det viktigheten av å møtes å snakke sammen, «face to face», som det heter på nynorsk. Så jeg håper så mange som mulig setter av tiden i kalenderen og melder seg på, avslutter Gammelsæter.

Målgruppe: Øverste administrative leder i havnene. I tillegg kan administrative leder ta med 1-2 fra ledergruppen.

Tid: kl. 10.00 4. april til lunsj kl. 13.00 5. april

Pris: 6500,- kroner. (Inkuderer lunsj og middag den 4. og lunsj den 5.)

Påmelding: Meld deg på i den oransje boksen oppe til høyre.

Hotel: Clarion Hotel Bjørvika. For å booke rom på Clarion Hotel Bjørvika, send mail til sales.cl.oslo@choice.no med referansenummer 1148GR004841


Foto: Jill Johannessen