Søk

Samfunnsbedriftenes årskonferanse:

2030 – Er det for sent?

Promoplakat for Samfunnsbedriftenes årskonferanse 2024
Forsvarssjef Eirik Kristoffersen, idrettspresident Zaineb Al-Samarai, Jan Christian Vestre (Ap) og Henrik Asheim (H) er bare noen av bidragsyterne på årskonferansen 17. - 18. juni.
Conference - 17. juni 2024 - 18. juni 2024 Oslo
Publisert:
12. desember 2023

I år feirer Samfunnsbedriftene 10 år som uavhengig organisasjon. Det skal vi markere på vår stjernespekkede årskonferanse på Munchmuseet 17. og 18. juni.

Årskonferansen vår har fått tittelen «2030 - Er det for sent?». Og svaret på dette spørsmålet er avgjørende for oss alle.
Det er nemlig ni år siden FN vedtok bærekraftmålene og Språkrådet kåret «det grønne skiftet» til årets ord. Samtidig er det bare seks år igjen før Norge skal innfri svært ambisiøse mål.
For noen er 2030 knyttet til skremmende scenarier med roboter og kunstig intelligens. For andre inngir det tro på at kunnskap om klima og ny teknologi skal gjøre det grønne skiftet mulig.

Klimakappløpet

Norge har forsterket klimamålet fra 40 til 55 prosent. Likevel har vi så langt bare redusert utslippene med 4,7 prosent. Så klimakappløpet er i gang. Samtidig vil innbyggerne og næringslivet fortsatt trenge de grunnleggende tjenestene som samfunnsbedriftene leverer.
De ulike samfunnsbedriftene er en forutsetning for at andre skal bli bærekraftige, men de må også gjøre sine egne tjenester mer bærekraftige. På årskonferansen spør vi hva klimakappløpet gjør med bedriftene og de som leder dem.

Sterke navn

En rekke navn er klare for konferansen. Forsvarssjef Eirik Kristoffersen, idrettspresident Zaineb Al-Samarai, Jan Christan Vestre (Ap) og Henrik Asheim (H) kommer.
Det gjør også DNBs sjeføkonom Kjersti Haugland, skattedirektør Nina Schanke Funnemark og leder Sigrun Aasland i Miljøstiftelsen ZERO.
Andre kjente navn er direktør Marianne Marthinsen i Finans Norge, Civita-sjef Kristin Clemet, statistikksjef Ulf Andersen i NAV, filosof Henrik Syse og HR Norge-sjef Even Bolstad.
Last ned programmet (pdf)
Vi føler oss trygge på at Munchs kunst, ledende beslutningstakere og fritt-talende eksperter er en kombo som slår gnister. Og det bør pirre noen hver.
Dessuten kan dette fort bli året hyggeligste sammenkomst der du knytter mange nye bekjentskaper, i tillegg til å treffe gamle kjente. Så meld deg på da vel!

Praktisk informasjon

Tid: Mandag 17. og tirsdag 18. juni 2024
Sted: Munchmuseet, Edvard Munchs plass 1, Oslo
Pris: 7.500,- per person (ekskl. MVA)
Prisen dekker konferanse og lunsj begger dager, samt festmiddag mandag.
MELD MEG PÅ!
Påmeldingsfrist:
14. juni 2024
Kontakt:
Marina Djoric
Bilde av Marina Djoric. Foto: Jill Johannessen.
Rådgiver
944 85 039
Send en e-post

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev for å motta siste nytt om politikk, arbeidsliv, juss og møteplasser.
© 2022 Samfunnsbedriftene.
Fakturaadresse
EHF:
Samfunnsbedriftene er registrert i ELMA-registeret med organisasjonsnummer 912868222.
Vi ønsker fortrinnsvis å motta fakturaer i EHF-format.
Dersom dette ikke er mulig, benyttes e-post til følgende adresse: samfb@faktura.poweroffice.net
Besøksadresse
Haakon VIIs gate 9
0161 Oslo
Postadresse
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo
Org.nr 912868222
Gå til toppen
Personvern