Søk

Arrangeres for første gang!

Forum: Bærekraftsrapportering for energibransjen

Vi ønsker velkommen til første digitale forum om bærekraftsrapportering for energibransjen! Foto: Getty Images via Canva.com
Networking - 27. mai 2024 11:00 - 12:30 Teams
Publisert:
2. mai 2024

Bærekraftsrapportering, hva er det? Når omfattes mitt energiselskap av kravene? Bærekraftsrapportering er noe som på kort tid har gått fra å være veldig diffust, til å for mange bransjer bestå av helt konkrete krav og tidsfrister. Derfor er det behov for en digital møteplass for energiselskapene i Samfunnsbedriftene.

Vi må regne med at de fleste av selskapene i energibransjen vil bli omfattet av krav til bærekraftsrapportering på sikt. For noen vil disse kravene slå ut allerede fra neste regnskapsår, mens for andre er det et ønske om å starte rapporteringen tidlig for å ligge i forkant.
Men hva skal man fokusere på? Hva må man huske på når man gjør en dobbelt vesentlighetsanalyse? Hvilken informasjon skal jeg ha med og ikke? Jeg står fast i rapporteringen, hvordan har andre energiselskaper løst det?

Nytt forum for energibransjen

Dette er noe av det som skal snakkes om i det nye forumet for bærekraftsrapportering for energibransjen.
Det blir en digital møteplass som tar sikte på månedlige møter for å snakke om utfordringer, finne løsninger sammen, og ikke minst kunne lære av hverandre.
Uansett om ditt selskap er omfattet av EUs krav fra neste år, eller det er noe dere vurderer å sette i gang med er dette relevant å delta på!

Medlemsstyrt

Forumet skal være medlemsstyrt, det er dere selv som tar opp de spørsmålene og utfordringene dere har. Det skal være lavterskel å delta på møtene.
Samfunnsbedriftene Energi fasiliterer forumet. Det er kostnadsfritt å delta i, det er kun kostnader ved eventuelle fysiske møter.
Forumet er for de i selskapet som jobber med for eksempel åpenhetsloven, dobbeltvesentlighetsanalyse, bærekraft og trenger et faglig fellesskap for bærekraftsrapportering.

Når og hvor?

Når: 27. mai kl 13:00-14:30,
Hvor: Digitalt, på Teams. Link til møtet sendes ut i forkant av forumet.
Første forum vil fokusere på dele hvor eget selskap ligger an og bli kjent med hverandres arbeid på området. Agenda kommer snart.
Meld deg på!
Kontakt:
Tina Helén Bursvik Melfjord
Næringspolitisk rådgiver
988 58 074
Send en e-post

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev for å motta siste nytt om politikk, arbeidsliv, juss og møteplasser.
© 2022 Samfunnsbedriftene.
Fakturaadresse
EHF:
Samfunnsbedriftene er registrert i ELMA-registeret med organisasjonsnummer 912868222.
Vi ønsker fortrinnsvis å motta fakturaer i EHF-format.
Dersom dette ikke er mulig, benyttes e-post til følgende adresse: samfb@faktura.poweroffice.net
Besøksadresse
Haakon VIIs gate 9
0161 Oslo
Postadresse
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo
Org.nr 912868222
Gå til toppen
Personvern