Søk

Miljøvennlig logistikk-seminar for havnene

Sustainability HUB 24 i København

Gamle skøyter ligger til kai i Københavns Nyhavn.
Nyhavn i København. Foto: Patrick Schneider / Unsplash
Seminar - 22. mai 2024 - 23. mai 2024 Kalvebod Brygge 53, 1560 København
Publisert:
19. mars 2024

Norske Havner og Shortsea Promotion Centre inviterer alle havnene til å bli med til København den 23. – 24. mai. Målet er å se på bærekraftig transport med skandinaviske briller.

Hovedtema på Sustainability HUB 24 i København er hvordan ledende aktører møter utfordringene knyttet til klima, strammere lovgivning, og endret adferd blant forbrukere og kunder.
Dette en arena for alle i Skandinavia som er opptatt av bærekraftig transport. Og du får en unik mulighet for å oppdatere deg på feltet.
Samtidig blir det også rikelig med tid til mingling, middag og erfaringsutveksling. For dette skal være en felles reise mot bærekraftige løsninger.

Grønnere maritim logistikk

Vi vet at hele 83 prosent av næringslivet nå oppgir at bærekraft vil påvirke bedriftens logistikkvalg. Dette stiller også de maritime næringene på prøve.
Hvordan tilpasser maritim næring seg møte med klimaendringer, strammere lovgivning, og endret kunde-/forbrukeradferd? Hvordan kan industrien endre seg for å forbli konkurransedyktig også i fremtiden. Vi har utfordret sentrale aktører i hele verdikjeden om å dele sine synspunkter på fremtiden.
– Årets konferanse er en videreføring av fjorårets konferanse i Gøteborg, hvor vi samlet toneangivende aktører fra Sverige og Norge og utvekslet erfaringer på tvers av landegrensene, daglig leder Jørn Askvik, i Shortsea Promotion Centre.
– Ved å legge årets konferanse til København tar vi et steg nærmere målet om å skape en Skandinavisk arena for samhandling og erfaringsutveksling.

Foredragsholdere

Du vil blant annet høre følgende foredragsholdere på årets konferanse:
CEO Bente Hetland i North Sea Container Line. Yara Clean Ammonia, North Sea Container Line og Yara International gikk sammen for å realisere verdens første containerskip som vil bruke ren ammoniakk som drivstoff.
Head of Public affairs Jan-Christoph Napierski i Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping. Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping er et non-profit, uavhengig forsknings- og utviklingssenter som fokuserer på konkrete tiltak for å styre shippingsektoren på kurs mot null karbonutslipp.
CEO Kristian Thulesen Dahl i Aalborg Havn. Ålborg havn er nordjyllands største logistikkhub. I Ålborg havn møtes partnerskap og samarbeid. Bærekraft og grønn omstilling. Symbioser og synergier. Kunnskap og vekst. Innovasjon og utvikling. Transport og logistikk. Utfordringer og løsninger. Land og vann. Transformasjon og intelligens. Ideer og eksperimenter. Jobbskaping og velstand. Lokalt og globalt. Eller som de sier i Ålborg: Din «gate to great».
Seminaret gir god tid til mingling, middag, og erfaringsutveksling. Dette er ikke bare et arrangement - det er en reise mot transformative løsninger!

Korte fakta

Hva: Sustainability HUB 24
Sted: Copenhagen Island Hotel, Kalvebod Brygge 53, København
Tid: 22.-23. MAI
Kontakt:
Arnt-Einar Litsheim
Bilde av fagdirektør Arnt-Einar Litsheim. Foto: Jill Johannessen.
Fagdirektør
​996 15 081
Send en e-post

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev for å motta siste nytt om politikk, arbeidsliv, juss og møteplasser.
© 2022 Samfunnsbedriftene.
Fakturaadresse
EHF:
Samfunnsbedriftene er registrert i ELMA-registeret med organisasjonsnummer 912868222.
Vi ønsker fortrinnsvis å motta fakturaer i EHF-format.
Dersom dette ikke er mulig, benyttes e-post til følgende adresse: samfb@faktura.poweroffice.net
Besøksadresse
Haakon VIIs gate 9
0161 Oslo
Postadresse
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo
Org.nr 912868222
Sosialemedier
Linkedin
Gå til toppen
Personvern