Lederutvikling
Vis hele kalenderen

Lederprogram høsten 2022 - FULLT

Lederprogram høsten 2022 - FULLT

God ledelse dreier seg mye om bevisstgjøring. Om å utvikle seg litt som menneske. Med oppstart 31. august - 1. september gjentar vi suksesskurset «Samfunnsansvarlige bedrifter – Bevisste ledere». Det er i alt fire samlinger.

31. august og 1. september 2022 er det oppstart for en ny gruppe i Samfunnsbedriftenes lederprogram «Samfunnsansvarlige bedrifter – Bevisste ledere».

Gjennom programmet er det fokus på deg, dine utfordringer i lederbanen, og hvordan du kan utvikle deg. Vi tar utgangspunkt i gjenkjennbare problemstillinger, i det man kan kalle «hverdagsledelse».

Til nå har nærmere 270 ledere fra vårt medlemsbedrifter gjennomført programmet. Det er ikke noe galt med det. Det er plass til 16 deltakere på programmet. Og som vanlig er det førstemann til mølla, så vær rask!

Du melder deg på ved å klikke på den blå boksen til høyre på denne siden.

Som eier av programmet gjennomfører vi dette i samarbeid med selskapet Vissa AS.

Les mer om Samfunnsbedriftenes lederprogram


Deltakeravgift

Det faktureres en egenandel på kr. 29.400,- for hele programmet. Vi kan holde denne såpass lav da den øvrige delen av deltakeravgiften dekkes av OU-norge.

Kurspakken på hotellet betales av den enkelte. Denne kommer på ca. kr. 4.000,- per person per samling. Den omfatter kursfasiliteter, en overnatting med frokost, lunsj til dager og middag om kvelden på den første kursdagen. (Vi tar forbehold om prisjustering.)

Tid og sted

Hver av de fire fellessamlingene går over til dager. Fellessamlingene går fra kl. 10:00-18:00 dag 1 og kl. 08:30-15:00 dag 2.

Samling 1: 31. august og 1. september

Samling 2: 18. og 19. oktober

Samling 3: 1. og 2. desember

Samling 4: 23. og 24. januar

Programmet på Quality Hotel Olavsgaard


Bilde: Fra Ulriken i Bergen. Foto: Francois Olwage / Unsplash