Søk

SoMe-skolen:

Bli bestevenn med Google!

Illustrasjon for SoMe-skolen med mobilskjerm i bakgrunnen.
SoMe-skolen er Samfunnsbedriftenes kurs om hvordan bedriften og ansatte kan bruke sosiale medier på jobben. Foto: Dole/Unsplash
Webinar - 12. januar 2024 9:00 - 10:00 Digitalt
Publisert:
4. oktober 2023

Vil din bedrift bli mer synlig på internett generelt og i Google-søk spesielt? Da bør du melde deg på det tredje webinaret i Samfunnsbedriftenes serie om sosiale medier.

Den andre fredagen i hver måned arrangerer vi et nytt webinar om sosiale medier. Webinarene varer i én time og er spesielt tilrettelagt for deg som bruker sosiale medier i jobben, men du får også tips og verktøy til privat bruk.
Det tredje webinaret handler om søkemotoroptimalisering og hvordan du kan komme høyere opp i Google-søk.

Sterk tilstedeværelse

Søkemotoroptimalisering (SEO) er viktig for nettsteder og bedrifter som ønsker å ha en sterk tilstedeværelse på internett. Blant annet øker det antall besøkende til nettstedet gjennom ulike søkemotorer uten å betale for annonsering, høyere rangering i søkeresultatene antyder at nettstedet ditt er relevant og pålitelig, og i motsetning til annonser gir SEO en mer langvarig effekt på besøket.
På dette kurset får du de viktigste rådene om søkemotoroptimalisering og hvordan du utnytter Google Bedriftsprofil. Her får du konkrete og praktiske råd om hvordan du får god, gratis synlighet hos Google, og hvordan du tar «eierskap» til bedriftsprofilen din hos Google.

Erfaren kursleder

Kursleder for webinaret er Espen Grimmert fra Carat. Han har vært leder for digitalt salg i Sparebanken Vest, markedsdirektør i Aftenposten og Eniro, markedssjef i NHO og strategidirektør i iProspect.
Grimmert har svært bred bakgrunn fra arbeid med sosiale medier. Han har blant annet skrevet bøkene «100 tips: Slik får du gratis trafikk fra Google» og «Slik bruker du sosiale medier på jobben».
I 2015 ble han kåret til Årets rådgiver for sosiale medier under Social Media Days.

SoMe-skolen

SoMe-skolen er et tilbud til medlemmene fra Samfunnsbedriftene. Det består av en rekke seminarer som tar for seg de ulike sosiale mediene, og hvordan disse kan benyttes til å informere og ha dialog med innbyggere, kunder og samarbeidspartnere.
De fleste har en profil på et sosialt medium, men det er stor variasjon i hvor gode og komfortable vi er i vår dialog på de ulike plattformene. Målet med SoMe-skolen er å gi større trygghet i hva, hvor og når du bør dele innhold i sosiale medier – og ferdigheter i innholdsproduksjon.Alle webinarene varer i én time, og er praktisk orienterte med tips og verktøy for å kunne lage best mulig innhold.
På flere av webinarene får du en praktisk brosjyre med oppsummering av alle tipsene og lenker til viktige verktøy. Kurset tar utgangspunkt i bruk av sosiale medier på jobben, men tips og verktøy vil være aktuelle for all bruk av sosiale medier.

Rekker fortsatt hele serien

De som ikke fikk med seg de første to webinarene om Facebook og Instagram 9. november og LinkedIn 8. desember, kan fortsatt melde seg på hele webinarserien. Da får de tilsendt lysbilder og lenker til opptak av de første webinarene, og kan se dem når det passer.
De som heller ikke kan delta på neste webinar 12. januar, får tilbud om samme opplegg med tilsendt lenke og lysbilder.

Praktisk informasjon

Tid: Fredag 12. januar klokka 10.00 – 11.00
Sted: Digitalt (alle påmeldte får tilsendt lenke til webinaret kl. 15.00 dagen før)
Pris per webinar: 1.500 kroner for medlemmer, 2.000 kroner for ikke-medlemmer, 3.000 kroner for selskaper som vil ha med to eller flere ansatte.
Pris for 5 webinarer: 4.000 kroner for medlemmer, 5.000 for ikke-medlemmer. De som ikke rakk de to første første webinarene om Facebook/Instagram og LinkedIn får tilsendt lysbilder og lenke til opptak av disse.
Dette er de første fem webinarene i SoMe-skolen:
Fredag 10. november: Facebook og Instagram for bedrifter
Fredag 9. februar: God dialog i sosiale medier
Vi planlegger også flere webinarer om bruk av andre sosiale medier (SnapChat, TikTok etc.) og innholdsproduksjon.
Påmeldingsfrist:
11. januar 2024
Kontakt:
Steinar Q. Andersen
Bilde av Steinar Q. Andersen. Foto: Jill Johannessen
Kommunikasjonsdirektør
906 71 341
Send en e-post

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev for å motta siste nytt om politikk, arbeidsliv, juss og møteplasser.
© 2022 Samfunnsbedriftene.
Fakturaadresse
EHF:
Samfunnsbedriftene er registrert i ELMA-registeret med organisasjonsnummer 912868222.
Vi ønsker fortrinnsvis å motta fakturaer i EHF-format.
Dersom dette ikke er mulig, benyttes e-post til følgende adresse: samfb@faktura.poweroffice.net
Besøksadresse
Haakon VIIs gate 9
0161 Oslo
Postadresse
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo
Org.nr 912868222
Sosialemedier
Linkedin
Gå til toppen
Personvern