Søk

SoMe-skolen:

Facebook og Instagram for bedrifter

Mobiltelefon med "So-Me-skolen"-tekst.
SoMe-skolen er Samfunnsbedriftenes kurs om hvordan bedriften og ansatte kan bruke sosiale medier på jobben. Foto: Dole/Unsplash
Webinar - 10. november 2023 9:00 - 10:00 Digitalt
Publisert:
31. august 2023

Lurer du på hvordan du skal skrive gode poster og nå ut til publikum på Facebook og Instagram? Da bør du delta på SoMe-skolen – Samfunnsbedriftenes serie med webinarer om sosiale medier.

Den andre fredagen i hver måned arrangerer vi et nytt webinar om de ulike sosiale mediene. Webinarene varer i én time og er spesielt tilrettelagt for deg som bruker sosiale medier i jobben, men du får også tips og verktøy til privat bruk.
Det første webinaret handler om hvordan du skal bruke Facebook og Instagram på jobben.

Størst i Norge

Facebook er det største sosiale mediet i Norge, med over tre millioner brukere. Hele 67% av Norges befolkning bruker Facebook daglig. Instagram har 2,5 millioner brukere i Norge, og 42% av befolkningen bruker det hver dag.
Med rett bruk er disse sosiale mediene svært verdifulle kanaler for å nå dine målgrupper. Men det er stadig vanskeligere å nå frem med gratis, organisk innhold.
I dette kurset får du de gode tipsene om hva du bør tenke på, hvilket innhold som treffer best, og hvordan du kan nå bredt ut med organisk innhold.

Erfaren kursleder

Kursleder for webinaret er Espen Grimmert fra Carat. Han har vært leder for digitalt salg i Sparebanken Vest, markedsdirektør i Aftenposten og Eniro, markedssjef i NHO og strategidirektør i iProspect.
Grimmert har svært bred bakgrunn fra arbeid med sosiale medier. Han har blant annet skrevet bøkene «100 tips: Slik får du gratis trafikk fra Google» og «Slik bruker du sosiale medier på jobben».
I 2015 ble han kåret til Årets rådgiver for sosiale medier under Social Media Days.

SoMe-skolen

SoMe-skolen er et tilbud til medlemmene fra Samfunnsbedriftene. Det består av en rekke seminarer som tar for seg de ulike sosiale mediene, og hvordan disse kan benyttes til å informere og ha dialog med innbyggere, kunder og samarbeidspartnere.
De fleste har en profil på et sosialt medium, men det er stor variasjon i hvor gode og komfortable vi er i vår dialog på de ulike plattformene. Målet med SoMe-skolen er å gi større trygghet i hva, hvor og når du bør dele innhold i sosiale medier – og ferdigheter i innholdsproduksjon.
Alle webinarene varer i én time, og er praktisk orienterte med tips og verktøy for å kunne lage best mulig innhold. På flere av webinarene får du en praktisk brosjyre med oppsummering av alle tipsene og lenker til viktige verktøy. Kurset tar utgangspunkt i bruk av sosiale medier på jobben, men tips og verktøy vil være aktuelle for all bruk av sosiale medier.

Praktisk informasjon

Tid: Fredag 10. november klokka 10.00 – 11.00
Sted: Digitalt (påmeldte får tilsendt lenke rundt klokka 15.00 dagen før)
Pris: 1.500 kroner for medlemmer, 2.000 kroner for ikke-medlemmer.
Det er mulig å kjøpe tilgang til de første fem webinarene om sosiale medier for totalt 5.000 kroner per person. Hvis det er flere fra samme bedrift som ønsker å delta, er prisen kr. 3.000,- per selskap per webinar.
Dette er de første fem webinarene i SoMe-skolen:
Fredag 10. november: Facebook og Instagram for bedrifter
Vi planlegger også flere webinarer om bruk av andre sosiale medier (SnapChat, TikTok etc.) og innholdsproduksjon.
Påmeldingsfrist:
9. november 2023
Kontakt:
Steinar Q. Andersen
Bilde av Steinar Q. Andersen. Foto: Jill Johannessen
Kommunikasjonsdirektør
906 71 341
Send en e-post

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev for å motta siste nytt om politikk, arbeidsliv, juss og møteplasser.
© 2022 Samfunnsbedriftene.
Fakturaadresse
EHF:
Samfunnsbedriftene er registrert i ELMA-registeret med organisasjonsnummer 912868222.
Vi ønsker fortrinnsvis å motta fakturaer i EHF-format.
Dersom dette ikke er mulig, benyttes e-post til følgende adresse: samfb@faktura.poweroffice.net
Besøksadresse
Haakon VIIs gate 9
0161 Oslo
Postadresse
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo
Org.nr 912868222
Sosialemedier
Linkedin
Gå til toppen
Personvern