Søk

SoMe-skolen:

Slik lager du gode videoer og «reels»

Illustrasjon for SoMe-skolen med mobilskjerm i bakgrunnen.
SoMe-skolen er Samfunnsbedriftenes kurs om hvordan bedriften og ansatte kan bruke sosiale medier på jobben. Foto: Dole/Unsplash
Webinar - 12. april 2024 8:00 - 9:00
Publisert:
4. oktober 2023

Synes du det er vanskelig å lage godt innhold til sosiale medier? Da bør du melde deg på femte webinar i Samfunnsbedriftenes serie om sosiale medier.

Den andre fredagen i hver måned arrangerer vi et nytt webinar om sosiale medier. Webinarene varer i én time og er spesielt tilrettelagt for deg som bruker sosiale medier i jobben, men du får også tips og verktøy til privat bruk.
Det femte webinaret handler om hvordan du lager gode videoer og "reels" til dine sosiale mediekanaler.

Video gir mest oppmerksomhet

Godt innhold er en forutsetning for å få trafikk på sosiale medier. Video og «reels» er det som gir mest oppmerksomhet, men hvordan lykkes man med dette?
I dette kurset får du vite hva «reels» er, og hvordan du lager gode videoer til bruk i sosiale medier. Kurset legger stor vekt på historiefortelling og oppbygging, og det blir en gjennomgang av virkemidler, nyttige verktøy og funksjonene som ligger i de ulike sosiale mediene.
Kurset ledes av eksperter fra SoMe-byrået Elg, som har spesialisert seg på kanalkreativitet og digital synlighet - både organisk og betalt.

SoMe-skolen

SoMe-skolen er et tilbud til medlemmene fra Samfunnsbedriftene. Det består av en rekke seminarer som tar for seg de ulike sosiale mediene, og hvordan disse kan benyttes til å informere og ha dialog med innbyggere, kunder og samarbeidspartnere.
De fleste har en profil på et sosialt medium, men det er stor variasjon i hvor gode og komfortable vi er i vår dialog på de ulike plattformene. Målet med SoMe-skolen er å gi større trygghet i hva, hvor og når du bør dele innhold i sosiale medier – og ferdigheter i innholdsproduksjon.Alle webinarene varer i én time, og er praktisk orienterte med tips og verktøy for å kunne lage best mulig innhold.
På flere av webinarene får du en praktisk brosjyre med oppsummering av alle tipsene og lenker til viktige verktøy. Kurset tar utgangspunkt i bruk av sosiale medier på jobben, men tips og verktøy vil være aktuelle for all bruk av sosiale medier.

Praktisk informasjon

Tid: Fredag 12. april klokka 10.00 – 11.00
Sted: Digitalt (alle påmeldte får tilsendt lenke til webinaret)
Pris: 1.500 kroner for medlemmer, 2.000 kroner for ikke-medlemmer. (Det er også mulig å kjøpe tilgang til de første fem webinarene om sosiale medier for totalt 4.000 kroner per person. Ta kontakt med oss hvis det er flere fra din bedrift som vil delta på hele webinarserien.)
Dette er de første fem webinarene i SoMe-skolen:
Fredag 10. november: Facebook og Instagram for bedrifter
Vi planlegger også flere webinarer om bruk av andre sosiale medier (SnapChat, TikTok etc.) og innholdsproduksjon.
Påmeldingsfrist:
12. april 2024
Kontakt:
Steinar Q. Andersen
Bilde av Steinar Q. Andersen. Foto: Jill Johannessen
Kommunikasjonsdirektør
906 71 341
Send en e-post

Hold deg oppdatert!

Meld deg på våre nyhetsbrev for å motta siste nytt om politikk, arbeidsliv, juss og møteplasser.
© 2022 Samfunnsbedriftene.
Fakturaadresse
EHF:
Samfunnsbedriftene er registrert i ELMA-registeret med organisasjonsnummer 912868222.
Vi ønsker fortrinnsvis å motta fakturaer i EHF-format.
Dersom dette ikke er mulig, benyttes e-post til følgende adresse: samfb@faktura.poweroffice.net
Besøksadresse
Haakon VIIs gate 9
0161 Oslo
Postadresse
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo
Org.nr 912868222
Sosialemedier
Linkedin
Gå til toppen
Personvern